OKULUMUZ DEĞERLER EĞİTİMİ KULÜBÜ RAMAZAN AYI YARDIM KAMPANYASI DÜZENLEDİ

28 Mart 2022 Pazartesi günü saat 10.00'da , okulumuz değerler eğitimi kulübü öğretmenleri yaklaşan Ramazan ayı için yardım kampanyası başlattı.Paylaşmanın , yardımlaşmanın , empati yapmanın en iyi şekilde hissedildiği Ramazan ayında ihtiyacı olan ailelerin de unutulmaması gerektiği fikriyle bu güzel yardımlaşma , başta okulumuz öğretmenlerinin katkıları ile başladı.Bizler siz değerli velilerimizi de bu kampanyaya dahil etmek istedik.Gönüllü olan velilerimiz varsa okulumuz İHL meslek dersi öğretmenleri ile iletişime geçerek bu kampanyaya katkı sağlayabilir.Şimdiden tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca bu kampanyayı başlatan Değerler Eğitimi Kulübü öğretmenlerimizden Funda Boztaş, Abdullah Boztaş ve Ersan Yurdagül'e ve katkıda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

31-03-2022

Yayın: 31.03.2022 - Güncelleme: 31.03.2022 21:43 - Görüntülenme: 245