Şbt

Öğrencilerimize sınav deneyimi kazandırmak, test çözme alışkanlıklarını geliştirmek, sınav heyecanlarını yenmek, öğrencilerimizin öğrenme eksiklerini tespit etmek ve bunları giderebilmek amacıyla okulumuz tarafından planlanan deneme sınavı 7 Şubat Çarşamba günü 9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerine yapıldı.

Şbt

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı içerisinde sosyal ve kültürel etkinliklerde çalışmalarıyla fark yaratan okulumuz öğretmenlerinden Fatma KARATAŞ, Nurcan SELÇUN ve Tuğba AYVERDİ'ye Okul müdürümüz İhsan SÖNMEZ tarafından plaket verildi. Öğretmenlerimize teşekkür eder, çalışmalarının devamını dileriz.

Şbt

Öğrencilerimize kitap okuma sevgisi kazandırmak ve araştıran, sorgulayan bireyler yetiştirmek amacıyla hergün bir ders saati tüm okulda kitap okuma saati olarak uygulanmaktadır. Öğretmenlerimiz de öğrencilerimizle beraber kitap okumakta ve öğrencilerin okumasını teşvik etmektedir. Bu güzel uygulamaya istekle katılan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Ögretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu toplantısı 5 Şubat 2024 Pazartesi günü okulumuz öğretmenler odasında Okul Müdürümüz İhsan SÖNMEZ başkanlığında öğretmenlerimiz ve idarecilerimizin katılımları ile gerçekleştirildi.

Ock

Öğrencilerimiz 2023-2024 Eğitim öğretim yılı birinci dönem karnelerini alarak yarıyıl tatiline başlayacak olmanın heyacanını yaşadı. Bütün öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuzda Kurum Kültürünü oluşturma çalışmaları kapsamında "Kahvaltı Etkinliği" düzenlendi. Kahvaltı Etkinliğinin düzenlenmesinde emeği geçen okul idaremize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Turgut koordinatörlüğünde öğrenciler arası masa tenisi turnuvası yapılmıştır. Kıyasıya geçen mücadeleler sonucunda Yusuf Davut Tunç ve Muhammed Turğut adlı öğrencilerimiz rakiplerini eleyerek final maçında mücadele ettiler. Muhammed Turğut Masa Tenisi Turnuvasının şampiyonu oldu. Öğrencimizi tebrik ederiz. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda yapılan Sınıflar arası bilgi yarışmasında kazanan sınıf 11/B oldu. 9/B sınıfı ikinci, 10/B sınıfı ise üçüncü oldu. Finalde mücadele eden tüm sınıflarımızı tebrik ediyoruz. Bilgi yarışmasında başarı gösterip dereceye giren sınıflarımıza okul idaresi çeşitli ödüller verdi. Yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Sosyal etkinlikler kapsamında okulumuzda bir hafta boyunca 5 farklı sinema etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz tarafından seçilen ve onların gelişimlerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz filmleri büyük bir dikkat ve ilgi ile izlediler. Sinema Etkinliğinin yapılmasında emeği geçen okul idaremize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

İzlenen Filmler:

1) Cennetin Çocukları

2) Black

3) Yerdeki Yıldızlar

4) Umudunu Kaybetme

5) Birinci Sınıf

Ock

Kış mevsiminin soğuğunu hissetmeye başladığımız bugünlerde öğrencilerimize sıcak çorba ikram edildi.

Ock

Okulumuzda yapılan bilgi yarışmasında finale kalan sınıflarımız belli oldu. 9.sınıflardan 9/B, 10.sınıflardan 10/A ve 11.sınıflardan 11/B finalde yarışacaklar.12 Ocak Perşembe günü yapılacak finalde tüm sınıflarımıza başarılar dileriz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmesi amacıyla öğrencimiz Nurullah Özben tarafından geleneksel Türk tiyatrolarımızdan meddah gösterisi sunulmuştur. Gösterinin sonunda öğrencimiz tarafından şiir okunmuş ve bazı öğrencilerimiz türkü söyleyerek etkinliğe katılmışlardır.

Ock

Regaib kandili dolayısıyla okulumuz pansiyonunda program düzenlendi. Programa İlçe Millî Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, iİçe Vaizi Osman Numanoğlu ve okul idaremiz katıldılar.

Ock

9/A sınıfı öğrencileri İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Harun Genç rehberliğinde Selahattin Eyyübi Camisine giderek imamlık ve müezzinlik yapıp vakit namazı kıldılar.

Ock

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ''Başarıya Doğru Adım Adım Projesi'' Kapsamında deneme sınavı yapıldı.