Nis

Spor fiziksel, ruhsal ve toplumsal gelişimde de önemli bir olgudur. Spor, kişide sabırlı ve enerjik olmayı, sosyal grup ve toplum ile bütünleşmeyi sağlarken, kişi ile toplum arası ilişkileri daha ahlaki kılmaktadır. Spor sayesinde insanlar aynı amaçlara yönelmeye, birlikte hareket etme duygusunu yaşamaya başlarlar. Birbirlerine karşı her koşulda saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde davranmayı öğrenirler. Çedes projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine sevgi dostluk vefa değerlerini kazandırmak maksadıyla beden eğitimi öğretmeni Gökhan Turgut hocamız rehberliğinde voleybol turnuvası gerçekleştildi.

Nis

ÇEDES projesi kapsamında Nisan ayının teması olan Sevgi Dostluk Vefa Değerleriyle ilgili bir dostta olmasi gereken özellikleri ve dost seçerken nelere dikkat etmesi gerektiğini bilmesi dostları için fedakârlik yapmanın önemini anlaması adına İlyas Dolgun hocamız rehberliğinde değerler eğitimi kulüp öğrencileriyle birlikte okul panosu hazırlandı.

Nis

ÇEDES projesi kapsamında Nisan ayının teması olan sevgi vefa dostluk değerlerini aktiviteler yaparak anlatmak, gerek bireysel gerekse sosyal bağların giderek zayıfladığı bir dönemde bayramlarımizin öğrencilerimiz arasında tam olarak yaşanmasını sağlamak, birlik-beraberlik, paylaşma, dayanışma duygularını pekiştirmek maksadıyla okumuzda Sinan Aktekin, Abdullah Boztaş hocalarımız rehberliğinde mani yarışması yapılarak Karagöz Hacivat videoları izletilerek kaybolmaya başlayan ramazan geleneklerimiz yaşatlmaya çalışılmıştır.

Nis

ÇEDES projesi kapsamında Nisan ayının teması olan sevgi, dostluk, vefa değerleri kapsamında öğrencilerimizle bayram kutlaması yapmak, getirdikleri yiyecekleri birbirleriyle paylaşmalarını sağlamak,  birlik beraberlik duygularını pekiştirmek, sevginin vefanın sağlıklı ilişkiler kurmanın temeli olduğunu anlatmak maksadıyla Gülsüm Açan hocamız rehberliğinde 9/D sınıfı öğrencileriyle birlikte Bayram Yemeği etkinliği gerçekleştirildi.

Nis

ÇEDES projesi kapsamında Nisan ayının teması olan sevgi, dostluk, vefa değerleri kapsamında öğrencilerimizle bayram kutlaması yapmak birbirleriyle olan muhabbetlerini artırmak, geleneklerimizi okul içerisinde de yaşatmak maksadıyla Gülsüm Açan hocamız rehberliğinde 9/D sınıfı öğrencileriyle birlikte ramazan buluşmaları etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimize bayram hediyesi, bayram harçlığı dağıtılıp, ikramlarda bulunuldu.

Nis

Çedes Projesi Nisan Ayı Etkinlikleri Kapsamında İHL Meslek Dersleri Öğretmenlerinden Gülsüm AÇAN Rehberliğinde 9/D Sınıfı Öğrencileriyle Ramazan Buluşması Etkinliği Yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Turgut koordinatörlüğünde öğrenciler arası masa tenisi turnuvası yapılmıştır. Derceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren öğrenciler:

1) Serkan Çiçek 9/A

2) Yusuf İkiz 9/D

3) Eren İlbaş 12/A

Mrt

Mesleki rehberlik kapsamında, YÖK ATLAS uygulaması merkezli tercih danışmanlığı faaliyetleri, üniversite tanıtım faaliyetleri gerçekleştirilmiştir. Motivasyon konulu seminer çalışması yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri ve aileleri ile pansiyonlu öğrencilerimiz iftar yemeğinde bir araya geldi. Aileleri ve yakınları ile yemeğe katılan öğretmenlerimiz keyifli vakit geçirdiler. Bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen okul idaremize çok teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemizde 20-24 Mayıs tarihlerinde liseler arası yapılacak  ''Bil Bakalım’’ bilgi yarışmasından okulumuzu temsil edecek öğrenciler belirlenip çalışmalara başlandı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi için günün anlam ve önemine uygun pano hazırlanmıştır.

Mrt

ÇEDES Projesi kapsamında ayın teması olan Vatanseverlik konusuyla ilgili okulumuz öğrencilerine videolar izletildi.

Mrt

Türk Kurtuluş Savaşı'nın en zor döneminde, bir millî marşa duyulan ihtiyacı göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andı.

12 Mart 2024 saat 14.30'da okulumuz konferansa salonunda İstiklal Marşının kabulü kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirlerle program devam etti. Ayrıca 12 Mart ile ilgili okul panosu hazırlandı.

Mrt

İlimizde yapılan liselerarası Atletizm Gençler A kategorisinde Öğrencimiz Muhammed Ensar Yıldız 200 metrede il birincisi 400 metrede il ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz ilde yapılan liselerarası Futsal B Kategorisinde il dördüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan TURGUT'u tebrik ederiz.